medalbinstitut.com
Aktivitet sensibilizues me rastin e dites boterore te tokes nga MedAlb Institut
Me rastin e dites boterore te tokes, 22 prillit, MedAlb Institut, ne bashkepunim edhe me drejtorine e shkolles “4 Deshmoret” te fshatit Drize, Gramsh, organizoi nje aktivitet sensibilizues ne mjediset e kesaj shkolle ku moren pjese nxenes, mesues, qytetare dhe perfaqesues nga qeverisja vendore. Ne kete aktivitet ishte i pranishem dhe pershendeti pjesemarresit