medalbinstitut.com
Trajnim dyditor me teme: "Zjarret ne pyje dhe strategjite per parandalimin dhe menaxhimin e tyre"
Ne datat 30 dhe 31 mars 2017, ne kuader te projektit "Ndergjegjesimi i publikut krahas moratoriumit per mbrojtjen e pyjeve ne Shqiperi", MedAlb Institut realizoi ne Gramsh trajnimin dyditor me teme: "Zjarret ne pyje dhe strategjite per parandalimin dhe menaxhimin e tyre". Dita e pare e trajnimit u zhvillua ne terren ne