maudcaubet.com
Marly-le-Roi
%5Bvc_row%5D%5Bvc_column%5D%5Bvc_column_text%5D%0D%0A%3Ch2%3E%3Cstrong%3ECampus%C2%A0in+Marly-le-Roi%3C%2Fstrong%3E%3C%2Fh2%3E%0D%0A%5B%2Fvc_column_text%5D%5Bvc_single_image+image%3D%223088%22+img_size%3D%22full%22+alignment%3D%22center%22%5D%5B%2Fvc_column%5D%5B%2Fvc_row%5D%5Bvc_row+gap%3D%2225%22%5D%5Bvc_column+width%3D%224%2F12%22%5D%5Bvc_column_text+css%3D%22.vc_custom_1562133439309%7Bmargin-bottom%3A+0px+%21important%3Bpadding-bottom%3A+0px+%21important%3B%7D%22%5DOn+the+30%2C000+sq.m+campus+of+La+Colline+Marly%2C+our+agency+has+carried+out+a+study+of+repositioning+and+valorisation+of+the+site+oriented+towards+biophilia+for+the+account+of+York+and+Stam+Europe.%0D%0AIn+this+context%2C+we+checked+the+feasibility+of+an+10%C2%A0000+sq.m+extension+with+fitted+roofs.+Coworking+spaces%2C+catering%2C+a+lounge+room%2C+patios+opened+to+the+outside%E2%80%A6+this+new+building+extends+campus+activity+away+from+the+old+offices+and+blurs+the+boundaries+between+outdoor+and+indoor.%0D%0APlaying+on+natural+materials+and+mirror+games+with+the+choice+of+a+combination+of+wood%2C+glass+and+aluminium%2C+this+extension+draws+users+a+path+for+both+a+physical+and+contemplative+new+walk+inside+the+buildings.%5B%2Fvc_column_text%5D%5Bvc_tta_accordion+shape%3D%22square%22+color%3D%22white%22+c_icon%3D%22%22+active_section%3D%221000%22+no_fill%3D%22true%22+collapsible_all%3D%22true%22+el_class%3D%22accor%22+css%3D%22.vc_custom_1534837990636%7Bmargin-top%3A+0px+%21important%3Bpadding-top%3A+0px+%21important%3B%7D%22%5D%5Bvc_tta_section+title%3D%22READ+MORE%22+tab_id%3D%221534834534508-d28a4879-aa40af9c-11b3%22%5D%5Bvc_column_text%5DWitnessing+this+porosity+with+the+outdoor%2C+the+agency+then+designed+a+new+generation+workspace+on+the+fifth+floor+of+one+of+the+campus+buildings.+Surrounded+by+large+glass+openings%2C+the+250+m%C2%B2+of+space+have+been+designed+to+promote+well-being+and+appropriation+of+spaces+by+users.+The+custom-made+interior+design+linking+wood%2C+glass+and+natural+elements+integrated+reflects+a+borderless+approach%2C+totally+oriented+towards+biophilia.%0D%0A%0D%0AThe+campus+is+inaugurated+on+the+11+th+of+June+2019.%0D%0A%0D%0AIn+an+outstanding+global+project+which+cannot+be+missed%2C+both+buildings+create+a+modern+architectural+unit+of+great+visual+quality.+Their+silhouette+gives+a+glimpse+of+the+places+of+life+on+a+human+scale+that+compose+them.+Connected+by+a+wooded+terrace+on+the+ground+floor%2C+their+design+has+been+thought%C2%A0%C2%A0to+release+the+view+to+the+sky+through+volume+games.%0D%0A%0D%0A%26nbsp%3B%0D%0A%0D%0A%3Cstrong%3EProject+owner%3C%2Fstrong%3E%3A+VINCI+real+estate%0D%0A%3Cstrong%3EProject+location%3C%2Fstrong%3E%3A+Villemomble%2C+former+Conservatoire%E2%80%99s+site%0D%0A%3Cstrong%3EProgram%3C%2Fstrong%3E%3A+Mixed%0D%0A%3Cstrong%3EStatus%3C%2Fstrong%3E%3A+IMGP+2019+Competition%0D%0A%3Cstrong%3ETotal+plot+area%3C%2Fstrong%3E%3A+2422+sqm%0D%0A%3Cstrong%3EFloor+area%3C%2Fstrong%3E%3A+4731+sqm%0D%0A%3Cstrong%3ECost%3C%2Fstrong%3E+%3A+%E2%82%AC+7.6+million%0D%0A%3Cstrong%3EProject+Manager%3C%2Fstrong%3E%3A+Ilaria+Giorgi%0D%0A%3Cstrong%3EPerspectives%3C%2Fstrong%3E%3A+Thomas+Jacques%0D%0A%3Cstrong%3EPartners%3C%2Fstrong%3E%3A+Senior+Res.+%3A+The+Seniorales+%2F+Housing+%3A+CDC+Habitat+%2F+%3Cstrong%3EEnvironment+engineering%3C%2Fstrong%3E+%3A+OASIIS%5B%2Fvc_column_text%5D%5B%2Fvc_tta_section%5D%5B%2Fvc_tta_accordion%5D%5B%2Fvc_column%5D%5Bvc_column+width%3D%227%2F12%22%5D%5Bvc_column_text%5D%5Bunitegallery+marlyleroi%5D%5B%2Fvc_column_text%5D%5B%2Fvc_column%5D%5Bvc_column+width%3D%221%2F12%22%5D%5B%2Fvc_column%5D%5B%2Fvc_row%5D