licatanagrada.com
Metodi Hristov & Gallya, Citizen Kain, Kaiser Souzai и Carlo Ruetz в Cacao Beach Club на 9 и 10 август - Лицата на града
На 9 август френската, немска и българска сцена се събират за едно незабравимо парти в Cacao Beach Club. Българските фенове ще танцуват под звуците...