kulttura.rs
Концерт Војвођанског симфонијског оркестра
Диригент: Бартоломеус ВАН де ВЕЛДЕ (Белгија) Солисти: Татјана САМУИЛ, виолина (Русија/Белгија) Јустус ГРИМ, виолончело (Немачка/Белгија) Програм: Ј. Брамс – Концерт за виолину, виолончело и оркестар у а-молу, оп. 102 Е. Елгар – Варијације „Енигма“, оп. 36