kronikapress.com
Zeka jep detaje: Morina e ka gabim, Aleksandër Lumezi e di pse nuk u zbulu vrasja e Enver Malokut - KronikaPress
Vrasja e veprimtarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe të kolumnistit të gazetës “Bota sot” Enver Maloku, ka shkaktuar përplasje mes gazetarit Bajrush Morina dhe deputetit të Nismës për Kosovën, Milaim Zeka. Në ditën kur po përkujtohet Maloku, i vrarë 19 vjet më parë, gazetari Morina ka dalë me një pretendim se i di vrasësitRead More