indritmaraku.al
Ujku uron delen
“Besimtari konsiderohet si nje dele e Perendise. Kurse politikani si ujku i shoqerise. Sot ne festen e Kurbanit ujku i shkon per urim deles. Dhe Zoti qesh.” – Eva Idrizllari, …