glasnik.mk
Зошто е безимена „втората договорна страна“ од договорот Ципрас – Заев
Договорот Ципрас – Заев е договор на кој премиерите не ставија потпис, туку тоа го сторија министрите за надворешни работи на двете држави потписнички, Р. Грција и Втората договорна страна (само потписот на Никола Димитров…