glasnik.mk
За Џокер
Ми требаа неколку дена да ги средам импресиите од филмот Џокер и да го срочам текстов. Одамна не сум бил толку импресиониран од холивудски филм како од Џокер. Филмот излегува од вообичаените бум, трес, предвидливи заплети, перипетии и расплети. Филмот црпи инспирација од моменталната светска нееднаквост која