glasnik.mk
Во петок Марш за нашите животи
Во продолжение следува поканата за маршот којшто ќе се одржи во петок на 20 декември 2019 година. Во исчекувања на првиот рок за исполнување од нашите над 100 барања - 31.12.2019, #ЗеленФронт на здружени над 40 граѓански движења, иницијативи, организира втор протестен марш, во