glasnik.mk
ВМРО казнуваше продавачи на марули, СДСМ казнува продавачи на лубеници
27.06.2018 – Низа негативни реакции се појавија на социјалните мрежи откако Град Скопје вчера објави дека спроведе акција за отстранување на „нелегалните“ продавачи на улицата „Брадфордска“ во Козле, кај мостот „Влајко“ во Влае и на…