glasnik.mk
(Видео) Власта си игра мајтап со Еурокомпозит, работниците повторно на протест пред влада
СКОПЈЕ/ПРИЛЕП, 03.07.2018 - Околу 260 работници од државната компанија за воена опрема Еурокомпозит во Прилеп, немаат земено веќе 18 плати од 2012 година. Месеци наназад протестираат пред владата, а блокираат и патишта, барајќи од веќе не…