glasnik.mk
Владата работи наспроти предизборните ветувања и против волјата на граѓаните, го зголемува фондот за изградба на станбени објекти
СКОПЈЕ, 03.08.2018 - И покрај негодувањата на жителите на град Скопје за хипер урбанизацијата и сечењето на зеленилото, владата се чини си тера по своја замисла негирајќи ги желбите и потребите на граѓаните со…