glasnik.mk
Старите сеништа повторно влеваат страв во Југоистокот
Одлуката на Уставниот суд да ги поништи референдумите во Босилово и Ново село (Струмичко) и активностите на Еуромакс Рисорсис во Струмица, повторно го исполнуваат југоистиочниот дел на Македонија со анксиозност, несигурност и фрустрации. Последните одлуки…