glasnik.mk
Стапот и морковот на ЕУ во пресрет на референдумот
(Оваа колумна претставува реакција од авторот на интервју на Самуел Жбогар за „Независен весник“) Кампањата за успешен референдум за промена на уставното име на Република Македонија со цел евентуален влез за една година во НАТО…