glasnik.mk
Роденденската забава на Нимиц и Могерини ќе заврши со неуспешен референдум
Приватна журка во Отешево, полициска бруталност во Скопје 17 јуни, 2018 година. Денот почна мирно и идилично. Премиерот за една употреба Зоран Заев, не’ почести со утринско селфи на кое во позадина се кезеа министерката…