glasnik.mk
Претепаното момче Никола Саздовски денес подлегна на повредите, што ќе научиме од сето ова?
СКОПЈЕ, 09.07.2018 - Денеска изутрина почина 21 годишното момче, кое беше нападнато физички пред десетина дена. Момчето беше нападнато од тројца напаѓачи на автобуската станица на булеварот „Александар Македонски“. На 2 јули полицијата поднесе кривична пријава против тројцата напаѓачи за сторено кривично дело „насилство“. Според неофицијални извори,