glasnik.mk
Потемкиновиот Пи-Ар на неспособноста
СКОПЈЕ, 13. 03. 2018 - На вчерашниот протест организиран од страна на Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) пред зградата на владата на Република Македонија, поради заканите на функционери на владината ДУИ кон претседателот на ЗНМ, Насер Селмани, учествуваа и претставници на власта и министерствата. Власта