glasnik.mk
Нови погроми во Украина: премолчениот „источен грев“ на западните земји
УКРАИНА, 09.07.2018 - Над 20 напади врз ромските населби, најмалку двајца убиени и неидентификуван број на ранети: ова е билансот на нацистичкото насилство во Украина само во последните два месеци. Последниот инцидент се случи минатата…