glasnik.mk
Кирил Минанов: Окупација Ирак
If you want to support the USA, you are all welcomed, btw, rest in peace in the process. Ирачкиот парламент побара од САД план за напуштање на земјата по гласањето со 170 гласови од вкупно 320 пратеници. Во Парламентот не беа присутни Сунитите и Курдите. Резолуцијата, секако