glasnik.mk
Бизнис ориентед коалициите, за багатела соработка: „Пуцко Петрол“ од 392 тендери, добил 34,56 милиони евра од државата
Фото: мкд.мк СКОПЈЕ, 04.07.2018 - Фирмата на градоначалникот на општина Пласница, Исмаил Јаховски, според текстот објавен од страна на мкд.мк, добил тендер за гориво од државата. Тендерот се однесува на Службата за општи и заеднички работи на владата, а висината на сумата е 50 000