gazetaora.com
Ervin Demo, kryebashkiaku që i përgjigjet në kohë reale kërkesave të qytetarëve
Ervin Demo është kryetari i sapo zgjedhur i Bashkisë Berat, që duket se në shumë pak kohë ka fituar shumë popullaritet dhe gëzon simpatinë e banorëve të qytetit ku u rrit. Reagimi i menjëhershëm në lidhje me parkimin në zonën e “Mapos” në qytetin historik të Beratit, ka dhënë një impakt shumë të madh tek …