gazetaora.com
AKU Tiranë me dorë të hekurt: Pezullon aktivitetin për 4 subjekte gjobiten me 6.2 milion lekë
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka ndërmarrë një sërë masash lidhur me mbrojtjen e konsumatorit. Me në krye drejtorin e drejtorisë së Tiranës, Sefer Sefa, AKU ka ndërprerë ditën e sotme aktivitetin për katër subjekte. Problemet që ato konstatonin ishin mungesa e licensës, kushteve higjeno sanitare, dhe tregëtimi i produkteve të skaduara. Në total kundravajtësit u …