gazetaora.com
Vidhen gjatë natës kioskat në rrugë, të ndëshkohen autorët!
Mbrëmjen e djeshme disa persona të paidentifikuar kanë sulmuar një prej frigoriferëve që mbajnë pije të ndryshme freskuese dhe që shiten në kioskat e vendosura në rrugë. Në foton e mëposhtme, e dërguar në redaksinë tonë, duket frigoriferi, zinxhirët e të cilit janë hapur me forcë. Urojmë që policia të ketë ndëshkuar autorin ose autorët, …