gazetaora.com
Mund t’ju duket objekt i braktisur por gaboni, është Qendra e Shëndetit Mendor Tiranë/FOTO
E lënë pas dore dhe e degraduar totalisht kjo është godina në të cilën ndodhet sot Qendra e Shëndetit Mendor Tiranë e ndodhur pranë zonës së 21 dhjetorit. Redaksia jonë ka siguruar disa pamje të kësaj godine ku siç shihet ajo është në kushte tepër të këqija infrastrukturore ndër vite. Urojmë që dikush të vendosi …