gazetaora.com
Denis Tara, futbollisti 15 vjeçar, talenti i Kosovës që mahnit Sloveninë!
Se ka futbollistë të Kosovës gjithandej nëpër botë, nuk ka dyshim, dhe se një prej yjeve në ngritje është edhe futbollisti Denis Tara. Futbollisti 15 vjeçar Denis Tara, është familjarisht nga Kosova por i lindur në Lubjanë të Sllovenisë, dhe që nga fëmijëria luan futboll në Slloveni. Në trajnimet e para Denisi ka treguar telant …