gazetaora.com
Berisha bëhet nostalgjik, publikon videon…
Ish kryeministri Sali Berisha ka publikuar në faqen zyrtare të Facebook një video e cila tregon rrugëtimin e Shqipërisë drejt NATO-s. Një video që nga fillimet e demokracisë në vitin 92, dhe deri në momentin kulmor kur Shqipëria u bë anëtare me të drejta të plota