gazetaora.com
Vret veten ditën e 8 Marsit, nëna e 5 fëmijëve
Një 64-vjeçare nga fshati Drenovicë në fshatin Kutalli të Urës-Vajgurore, mësohet se i ka dhënë fund jetës mëngjesin e sotëm. Hava Shehu, nënë e 5 fëmijëve është gjetur e varur nga familjarët e saj në kasollen e bagëtive, pranë banesës së saj. Ngjarja është shënuar mesditën e sotme dhe kanë qenë dy djemtë e të …