gazetaora.com
Varësia ekonomike e një shteti ndaj shteti tjetër është edhe varësi politike
Shkruan: Hysni Gashi Ne ekonomi thuhet se varësia ekonomike e një shteti ndaj shtetit tjetër eshët edhe vartësi politike dhe këtë fakt me se miri e dine ekonomistet. Por shtrohet pyetja prej pas lufte e deri të zgjedhjet e para lokale e qendrore kush e bëri këtë varësi ekonomike të një shteti tjetër dhe varësi …