gazetaora.com
Koleksioni Robin Williams do të dalë në ankand në tetor
Koleksioni i aktorit amerikan, Robin Williams, i cili vdiq në vitin 2014, dhe i bashkëshortes së tij të dytë Marsha, do të dalë në ankand në 2 tetor, nga shtepia e ankandeve “Sotheby’s” në Nju Jork. Në mesin e dhjetëra pjesëve që do të dalin në ankand janë objekte nga bota e kinemasë, ku bie …