gazetaora.com
Gjen çantën me mijëra dollarë dhe ia kthen pronarit
Prishtinë 18 Korrik 2018 Ngjarjet e pazakonta shëndërrohen në të rëndomta kur ka njerëz të mirë. Dje me 17 Korrik 2018 pas arritjes në Prishtinë në aeroportin Adem Jashari, dhe pas kryerjes së kontrollës së pasaportave Gzim Gjonbalaj sëbashku me motrën Fionen patën paksa një arritje jo edhe aq të këndshme në Kosovë. Të ngazëllyer …