gazetaora.com
Këshilla/ Ja çfarë duhet të bëni kur bie tërmet
Sipas ekspertëve do të jeni të sigurt nga tërmetet nëse merrni këto 3 hapa themelorë: -Uleni në tokë, -Fshiheni nën një tavolinë, -Qëndroni aty deri sa të ndalojnë dridhjet. Nëse nuk ka një tavolinë pranë jush, shtrihuni në një cep të ndërtesës dhe mbuloni kokën e qafën me krahët tuaj. Mos u mundoni të shkoni …