gazetaora.com
Detajet e arrestimit të të dashurit të Viola Spiros, 4 femra e futën në kurth
4 femra, dy prokurore të Amsterdamit, një oficere e sektorit investigativ në Holandë dhe një tjetër në Itali ishin ato që zbuluan bosin e kokainës dhe njëkohësisht të dashurin e Viola Spiros. Një hetim që nisi më 16 nëntor i cili u iniciua nga prokuroret hollandeze. Më pas përfundimi iu la policisë italiane. 7 persona …