gazetaora.com
Shpend Ahmeti totalisht 'palon' Lirak Hamitin e Sami Çelajn
Shpend Ahmeti ka dalë para Jeta Xharrës dhe asamblistëve të komunës së Prishtinës për të folur për dy vitet e para të mandatit të tij të parë si kryetar i komunës.