gazetaora.com
Krahina Shqiptare në 24 vjetorin e Referendumit
Me rastin e 24 vjetorit të mbajtjes së referendumit ku më 1 e 2 mars 1992,nga ne banorët e Komunave të Medvegjës, Bujanocit dhe Preshevës për Autonomi Territoriale-Politike dhe me të drejtë bashkangjitje me Kosovën amë. Këto tri Komuna janë territor i banuar me popullatë shumicë shqiptare i shkëputur padrejtësisht nga trungu i Kosovës historike, …