gazetaora.com
Hashim Thaçi, si mysliman i devotshëm, nuk pi raki me shqiptarë, veç me serb!
Hashimi tha se nuk pi raki. Këtë e tha sot duke ju referu deklaratës së para dy dite fyese për opozitën dhe qytetarët, por tash duke aluduar se Ramush Haradinaj kishte pirë raki në Kuvend, por ky se bën këtë si mysliman i devotshëm. Ndoshta me shqiptar se ka pi kurrë apo deshi të tregonte …