fjaletejetes.com
Lexoje Biblën me druajtje - Fjalet e Jetes
nga Tomas Uotson Lexoje Biblën me druajtje. Në çdo rresht që lexon mendo që Perëndia po të flet ty. Arka në të cilën u vendos ligji ishte veshur me ar dhe transportohej me shufra...