fjalajone.com
Vrasjet : Policia greke, rojet kufitare kane vrare 97 emigrante shqiptarë pa armë, Shqipëria 2 minoritar
Shteti im kur do te filloni hetimet per vrasjet e emigranteve… Çfarë prisni akoma. Lista po rritet nga java ne javë Brenda kesaj jave dy familje më kanë informuar për vrasjen dhe zhdukjen e femijev…