fjalajone.com
Turqia liron dy ushtaraket greke. Tsipras avion qeveritar ne Stamboll per t’i kthyer ne Greqi
Pas 167 ditësh në burgjet e sigurimit të lartë të Adrianopojës, Angelos Mitrotodis dhe Dimitris Kouklatzis u liruan. Dy ushtarët grekë u sollën përsëri në gjykatë, ku paraqitën për herë të gjashtë …