fjalajone.com
Trump: “Është e turpshme lejimi i emigracionit në Evropë, humbisni kulturën tuaj”
Presidenti i SHBA Donald Trump denoncoi pranimin e mijëra emigrantëve dhe refugjatëve në Evropë, duke argumentuar se Epoka e Vjetër “e humb” “kulturën” dhe “strukturën…