fjalajone.com
Shperthen virusi i Nilit Perëndimor : 6-te vdekje dhe 45 raste të reja ne javën e fundit
GREQI / Sipas raportit javore epidemiologjike të Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (HCDCP), gjatë shtatë ditëve të fundit, në spitalet e Atikës dhe të Selanikut, 30 pacientë janë…