fjalajone.com
Serbi: Ushtria dhe policia në gadishmëri te nivelit të lartë, për shkak të situatës në Kosovë
Presidenti serb Aleksandar Vuçiç i vuri forcat e armatosura të vendit në shkallën më të lartë të gatishmërisë. Ky vendim është një reagim ndaj okupimit nga forcat speciale të policisë kosovare të l…