fjalajone.com
PORTUGALI: ZBULOHET KAFKË PARANJERËZORE 400.000 VJEÇARE
Focus News / Shkencëtarët zbuluan në shpellën e Aroeira të Portugalisë Qendrore një kafkë paranjerëzore, e cila vlerësohet të jetë 400,000 vjeç dhe ka disa karakteristika anatomike të Neandertali…