fjalajone.com
Parlamenti grek miratoi projektligjin për pranimin e Maqedonisë Veriore në NATO
Sugjerim pozitiv nga shumica parlamentare për Mbrojtjen e Jashtme dhe Kombëtare. Projektligji “Ratifikimi i Protokollit të Traktatit të Atlantikut të Veriut mbi Pranimin e Republikës së Maqed…