fjalajone.com
Nënkryetar i Parlamentit Evropian z. Papadimoulis, SYRIZA: “Nuk duhet të sakrifikojë për Katsifa, ai ishte ekstremist”
Pas ish-ministrit te Jashtem Pangallos ka reaguar edhe deputeti Papadimoulis, duke theksuar se, Sistemi politik i Greqisë në momente të vështira tregon një hezitim dhe kujtim të një heroi, Historia…