fjalajone.com
Në Mesdhe: Mbi 1.150 emigrantë të vdekur në një vit, 519 të vdekur që nga fillimi I vitit 2019
Një vit pasi Italia njoftoi se po i mbyllte portet e saj për anijet humanitare të shpëtimit, të paktën 1,151 burra, gra dhe fëmijë janë raportuar të vdekur, raportojnë SOS Mediterranee dhe Mjekët p…