fjalajone.com
“Mrekullia” shqiptare e boksit, mundjes dhe arteve marciale
Reshat Mati, një 13-vjeçar shqiptar është shndërruar në një “kuriozitet kombëtar” në Shtetet e Bashkuara, falë aftësive të rralla luftarake që nuk janë parë kurrë mbase në të gjithë botën. Nuk bëhe…