fjalajone.com
Mesazhi i Emigrantëve Shqiptarë në Greqi: Refuzojnë “Samitin e Dytë të Diasporës”
Emigrantët shqiptarë në Greqi kanë vendosur të mos bëhen pjesë e Samitit të Dytë të Diasporës, që do të mbahet më 28 shkurt – 2 Mars në Tiranë dhe Lezhë. Federata e Shoqatave Shqiptar në Greqi e ci…