fjalajone.com
Malaj: Pushteti absolut shkon krah për krah reduktimit dhe varfërimit të lirive ekonomike dhe politike
“Që politika të mos e vrasë akoma më shumë ekonominë”. Historia politike e shumë vendeve tregon se rotacionet ndodhin më shumë nga grryerja e maxhorancave nga keq qeverisja, korrupsioni, kapja e sh…