fjalajone.com
Kinezi 256 vjeç përpara se të vdesë thyen heshtjen dhe zbulon sekretin e jetës së tij!
Li Ching Yuen, një njeri që ka jetuar 256 vjet! Dhe kjo nuk është as mit, as krijim i imagjinatës. Sipas të dhënave zyrtare, botanisti Li Ching-Yuen ka lindur në Kinë në vitin 1677 (edhe pse ai poh…